Om de Evergreen Content Poster te downloaden, kun je heel simpel naar de product pagina gaan en op de Gratis Download knop klikken. Je kunt dan het website adres van je WordPress site invullen. Hierna zal de pagina refreshen, waarna de backend van je WordPress installatie geopend wordt, klaar om de plugin te installeren!

De link op deze pagina bevat altijd de meestal actuele versie van de plugin, mocht je deze ooit nog eens willen downloaden voor een andere website.

Op de een of andere manier opent het je WordPress backend niet?

In sommige browsers werkt de refresh naar je WordPress backend niet volledig automatisch. Geen probleem, in dat geval kun je het zip-bestand direct hier downloaden. Of je kunt de Evergreen Content Poster installeren vanaf het dashboard in de backend van je website door te zoeken naar “Evergreen Content Poster” in het plugins tabblad.

Installeren van de Evergreen Content Poster

Zodra je de evergreen-content-poster.zip hebt gedownload, log je in op je WordPress installatie en navigeer je naar Plugins > Nieuwe plugin > Plugin uploaden en upload je daar het zip-bestand. Als je de plugin direct vanuit de WordPress plugin directory wilt installeren, zoek dan naar “Evergreen Content Poster” via Plugins > Nieuwe plugin.

Vergeet niet om de plugin te activeren na installatie.

De Evergreen Content Poster installeren in een multisite omgeving

1. Log in op uw primaire site en ga naar "Mijn Sites:" > "Netwerkbeheer" > "Plugins"
  2. Installeer de plugin op één van de bovenstaande manieren
  3. Netwerk activeer de plugin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Omdat we je graag allerlei interessante dingen sturen, althans dat geloven we graag.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief houden we je ook op de hoogte over onze producten en speciale promoties.
Mocht je dit willen, kun je je uiteraard op ieder moment weer af melden, geen enkel probleem.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.